באווירה נעימה,
בלב טוסקנה,
אנו מציעים לכם
שבוע של חוויה קולינרית בלתי נשכחת:
שבוע בישול ואפיה בהדרכת השף האיטלקי
הנודע
* Giancarlo
Giannelli
אתם מכינים, מבשלים ואוכלים!
החבילה כוללת:
·
טיסה ת"א - רומא (או מילנו) -
ת"א
·
5 ימי
הדרכה, בישול ואפיה ממיטב האוכל האיטלקי - דגש על אוכל טוסקני.
הקורס מתקיים בשפה האיטלקית – בתרגום צמוד לאנגלית.
ההדרכה כוללת: חוברת מרשמים, שימוש בערכת ציוד אישית
(בגדי עבודה, סכינים, מזלגות כפות וכו'),
חומרים והדרכה צמודה של השף.
בסיום תוענק תעודת השתתפות.
העבודה בקבוצה - מינימום 6 אנשים - מקסימום
הדרכה
יומית בין 4-3 שעות ביום (בוקר או צהריים).
בזמן
הפנוי טיולים חוויתים באזור: סיינה, סן- ג'מיניאנו, פירנצה, עמק הקיאנטי ועוד...
|
למידע, מועדים והרשמה:
עוזי - דיזנהויז
רמת השרון – טלפון 09-9503
* השף, ג'אנקארלו ג'יאנלי, בן 50 יליד
פירנצה, הצטרף בגיל מוקדם למסעדנות. ניהל ובישל מזה 30 שנה ב-3 מסעדות באזור סיינה
ועמק הקיאנטי. תכונותיו הקריאטיביות הביאוהו ליצירת מרשמים רבים במטבח הטוסקני.
כיום, הוא מנהל ביחד עם אישתו בית ספר לבישול ואפיה, L'arte in Tavola במונטצ'יאנו סיינה. הוא משמש כמרצה קבוע בבתי ספר לבישול בטוסקנה,
חבר ונשיא באיגודי מסעדות באזור.
בשנת
|
רילקס
תיירות, סוקולוב 46 רמת השרון. טל' 09-9503
email: [email protected]
© Relax Travel