תוכנית הקורס ופרטים נוספים | Home

 

סדנת בישול ואפיה בטוסקנה !

 

7 ימים - 1199

 

באווירה נעימה, בלב טוסקנה,

אנו מציעים לכם שבוע של חוויה קולינרית בלתי נשכחת:

 

שבוע בישול ואפיה בהדרכת השף האיטלקי הנודע

 * Giancarlo Giannelli

אתם מכינים, מבשלים ואוכלים!

 

 

 

      החבילה כוללת:

·        טיסה ת"א - רומא (או מילנו) - ת"א

·        שבוע שהייה בווילה - סמוך לסיינה (על בסיס 2 אנשים בכל דירת מגורים).

·        5 ימי הדרכה, בישול ואפיה ממיטב האוכל האיטלקי - דגש על אוכל טוסקני.

·        רכב שכור ל-7 ימים לכל 2 אנשים.

 

הקורס מתקיים בשפה האיטלקית – בתרגום צמוד לאנגלית.

ההדרכה כוללת: חוברת מרשמים, שימוש בערכת ציוד אישית (בגדי עבודה, סכינים, מזלגות כפות וכו'),

חומרים והדרכה צמודה של השף.

בסיום תוענק תעודת השתתפות.

 

העבודה בקבוצה - מינימום 6 אנשים - מקסימום 15 .

הדרכה יומית בין 4-3 שעות ביום (בוקר או צהריים).

בזמן הפנוי טיולים חוויתים באזור: סיינה, סן- ג'מיניאנו, פירנצה, עמק הקיאנטי ועוד...

 

לתוכנית הקורס ולפרטים נוספים

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

למידע, מועדים והרשמה:

עוזי - דיזנהויז רמת השרון – טלפון 09-9503175, נייד 054-4764962.   [email protected]

 

* השף, ג'אנקארלו ג'יאנלי, בן 50 יליד פירנצה, הצטרף בגיל מוקדם למסעדנות. ניהל ובישל מזה 30 שנה ב-3 מסעדות באזור סיינה ועמק הקיאנטי. תכונותיו הקריאטיביות הביאוהו ליצירת מרשמים רבים במטבח הטוסקני. כיום, הוא מנהל ביחד עם אישתו בית ספר לבישול ואפיה, L'arte in Tavola במונטצ'יאנו סיינה. הוא משמש כמרצה קבוע בבתי ספר לבישול בטוסקנה, חבר ונשיא באיגודי מסעדות באזור.

בשנת 1998 הוציא ספר בישול טוסקני רב מכר בשם  " THE TASTE OF MEMORIES " .

 

 

 

רילקס תיירות, סוקולוב 46 רמת השרון. טל' 09-9503175, נייד 054-4764962, פקס 09-9583638

email: [email protected]

 

© Relax Travel